Než jsme se dopracovali ke konečné receptuře Včeloviny, provedli jsme desítky experimentů.

Nakonec jsme vytvořili nápoj, který patří mezi nejlepší medoviny světa. Proč každému chutná?

1. Na dobré je třeba čekat

Na rozdíl od většiny medovin kvasí Včelovina při nízkých teplotách kolem 17 °C.

Výroba za studena je náročnější, avšak odměnou za trpělivost je, že se v nápoji lépe zachovají chuťové nuance medu.

 

2. Ze třech druhů medu

Včelovina je výsledek dlouhého experimentování s medem. Důmyslnou chuť, kterou nenajdete nikde jinde, jsme získali smícháním třech různých druhů medu.

Jejich vyvážená kupáž je základem budoucí chuti a aroma Včeloviny.

 

3. Vícenásobně filtrovaná voda

Při výrobě používáme čistou pitnou vodu z oblasti Malých Karpat, vícenásobně filtrovanou, s vhodným poměrem minerálů.

 

4. Čistá příroda

Při výrobě Včeloviny nepoužíváme chemické konzervanty, aromata ani barviva.

Základem je med, voda a mistrovství včelařů.

To nejdůležitější? Ušlechtilé kvasinky, samozřejmě

Nebylo to lehké. Než jsme našli kvasinky, které podávají excelentní výkon, vyzkoušeli jsme až 34 nesprávných druhů. Nakonec se osvědčil třicátý pátý kmen v pořadí.

Latinské jméno Saccharomyces cerevisiae si asi nezapamatujete, ale dlouho si budete pamatovat chuť, kterou díky němu Včelovina má.

Ochutnejte ji

Objednajte si Včelovinu online

nebo se podívejtekde kde Včelovinu koupit